Välkommen till Vikmanshyttans sportfiskeklubbs hemsida

Inom klubben bedriver vi aktiviteter som KM-mete, KM-pimpling, KM-angling samt fisketävlingar och prova på aktiviteter. Klubben har även en  ädelfiskesektion med två tillhörande ädelfisksjöar Stora och Lilla Lövsjön.

Aktuell Information

Årsmöte 2020

Årsmötet som skulle ägt rum den 6/12e har nu senarelagts på grund av rådande situation med Corona.

Öppettider:

Vi förlänger öppethållandet av Stora Lövsjön till lördagen den 14/11 16.00. Dock inga bokningar  av stugan och Lilla Lövsjön under november.

Vid rensning av fisk vid sjön, tänk på att fiskrens inte får slängas i vattnet. Fiskrens, räkor och matrester ska slängas i skogen där naturens egna renhållare snabbt tar hand om det.


Köp gärna fiskekorten online hos iFiske.se

Bron i Turbo är fortfarande avstängd. Det betyder att om du ska åka till Lövsjöarna så får du köra via Vikmanshyttan. Det finns tre alternativa vägar. Den första vägen: (markerad i rött) som är den gamla järnvägen förbi stenbrottet. OBS! fr.o.m. 1/5 till 1/10 är den gamla järnvägen avstängd på lördagar, kl 08-14! Detta p.g.a. intilliggande jaktskyttebana.

Den andra vägen: Nyhyttevägen (markerad i blått) går via Nyhyttan över berget. Den tredje vägen: Blindtarmen (markerad i lila) finns ca 1,5 km efter Nyhyttan i riktning mot Norn.