Välkommen till Vikmanshyttans sportfiskeklubbs hemsida

Inom klubben bedriver vi aktiviteter som KM-mete, KM-pimpling, KM-angling samt fisketävlingar och prova på aktiviteter. Klubben har även en  ädelfiskesektion med två tillhörande ädelfisksjöar Stora och Lilla Lövsjön.

Aktuell Information

KM-mete som skulle ha arrangerats under sommaren är för tillfället inställt på grund av Corona-viruset. Eventuellt senareläggs tävlingarna till augusti. Lyssna på telefonsvararen för mera info.

Innan du börjar elda, tänk på att det kan vara torrt i skog och mark. Kontrollera brandriskprognosen. Du är skyldig att hålla dig underrättad om vad som gäller aktuell fiskedag.

Vid rensning av fisk vid sjön, tänk på att fiskrens inte får slängas i vattnet. Fiskrens, räkor och matrester ska slängas i skogen där naturens egna renhållare snabbt tar hand om det.


Köp gärna fiskekorten online hos iFiske.se

Bron i Turbo är fortfarande avstängd. Det betyder att om du ska åka till Lövsjöarna så får du köra via Vikmanshyttan. Det finns tre alternativa vägar. Den första vägen: (markerad i rött) som är den gamla järnvägen förbi stenbrottet. OBS! fr.o.m. 1/5 till 1/10 är den gamla järnvägen avstängd på lördagar, kl 08-14! Detta p.g.a. intilliggande jaktskyttebana.

Den andra vägen: Nyhyttevägen (markerad i blått) går via Nyhyttan över berget. Den tredje vägen: Blindtarmen (markerad i lila) finns ca 1,5 km efter Nyhyttan i riktning mot Norn.